Selamlar çok değerli üstadlarım,
Yaklaşık 1 yıldır file maker ile tanışığım. Sizlerin sayesinde bilgi ve tecrübelerinizle geliştirmeye devam ediyorum. Siz de takdir edersiniz ki tüm bilgileri denemek zaman alıcı. Elimden geldiğince dökumanları okuyup deneme dosyalarını indirerek ihtiyacım olan bilgiyi çözmeye çalşıyorum ama bazı field geçişlerinde zorlanıyorum. Hem bir uygulama olması açısından hem de yardıma ihtiyacım olduğu için sizden ricam şu başlıkları ve raporları alabileceğim bir uygulama geliştirmemde yardımcı olmanızdır. Çok minnettar olurum.
Üye kayıt Ekranı (Bu ekranda ad-soyad, tc, anadı, baba adı ...vb -adres bilgisi olacak. Kısaca üye ile ilgili tüm bilgiler bu field de olacak)
Raporlamada şunlar olursa,
Mahalleye göre Üyeler listesi,
üye adı-tc- tlf no tam adres Listesi
Bir başka field de Mahalle Bilgileri, kişi sayısı, kadın erkek sayısı seçmen sayısı sandık sayısı....vb
....yukarıdaki veriler aklımdan geçenler. Sizlerin daha da iyi geliştieceğinden eminim. Çok kıymetli fikirlerinizi paylşamanızı rica eder. Saygılar sunarım.