FilemakerTurk, AYS Bilişim ve Beyaz Net tarafından desteklenmektedir.
Filemaker Danışmanınız
AYS Bilişim
Mehmet KAYA
 0532 231 07 27
 0216 318 55 80
 mkaya@aysbilisim.net
						

Bina yönetimi Bilanço hazırlama

0 oy
3,665 kez görüntülendi

Soruyu Tekrar soruyorum Soruyu güncellediğimde herhalde daha önce yorum yapanlara mail gitmediği için iletişimde kopukluk oluyor. Bunu site yönetimi için bir kaç arkadaş dile getirdi. Çalışma yapılıyor herhalde.

 

Dosyayı indirmek için tıklayınız.

Arkadaşlar yukarıdaki uygulamada binanın gelirleri ve giderlerinin gösterildiği bilanço var fakat sol taraftaki bilgiler farenin tekerleğini çevirdiğimde değişiyor.

Bu resimde ise cari kart hesapta hazırlayacağım bir düğme ile aktif olan satırdaki bilgiler tahsilat makbuzuna gidecek. Ben yapıyorum kişi aktif oluyor fakat o satır aktif olmuyor.

Uygulama ekte.

Arkadaşlar 

Herhangi bir ticari geliri yok bu uygulamanın.

Teşekkürler

13, Ağustos, 2015 Uygulamalar kategorisinde ihsan (15,130 puan) tarafından soruldu

2 Cevaplar

+4 oy
 
En İyi Cevap

Dosya Ektedir Sanırım bunu demek istediniz.

13, Ağustos, 2015 Goksel_Gokce (96,900 puan) tarafından cevaplandı
17, Ağustos, 2015 ihsan tarafından seçilmiş
Git butuna tamam için teşekkürler git butunu ile sadece o kişiye ve o tıkladığımız satıra gitmesini istiyorum Diğerleri olmayacak. Birde bilançoya bakabilirmisiniz. Bilançoda tekerlek ile hareket ettiğimde kayıtlar değişiyor. Kayıt sabit kalmalı.
Şimdiden teşekkürler
0 oy

Dosyayı İndirin.

İstediğiniz bu mu bir inceleyin İhsan Bey...Göksel Bey'in yolundan giderek bir değişken daha ekledim,inşallah istediğiniz gibi olmuştur...Diğer konuya gelince; yabancı kaynaklarda fare tekerleğini devre dışı bırakmak için Araç Çubuğunu gizleme ve kilitleme öneriliyor ancak bu öneri alanlar (fields) için geçerli mi bilmiyorum..Bir de bazı kişiler işletim sistemi fare ayarları demiş ama bu ayarlar programa özel olmadığı için bana mantıklı gelmedi. En iyi cevabı burada bulacağınızdan eminim.. Aslında ilgili layout için yeni bir menüyü (Custom Menus)  "Go To Records" seçeneğini eklemeden oluşturursanız kayıtlar arasında gezinmeyi iptal edebilirsiniz,yani bu sayede mouse tekerleğide iptal edilebilir,ancak istediğiniz tam olarak bu mudur?

15, Ağustos, 2015 Şemsi Saracoğlu (133,950 puan) tarafından cevaplandı
Bir de çalışmanızda mouse ile değişen alanlar anladığım kadarıyla doğru veri içermiyor..O alanlarda tüm verilerin(örnek: Aidat Alacakları) toplamı olmalı idi..Eğer toplam olsaydı zaten diğer çözümlere gerek olmayacak yani değişmeyecekti..
Evet teşekkürler. Birde bilançoya bakabilirmisiniz.
...