FilemakerTurk, AYS Bilişim ve Beyaz Net tarafından desteklenmektedir.
Filemaker Danışmanınız
AYS Bilişim
Mehmet KAYA
 0532 231 07 27
 0216 318 55 80
 mkaya@aysbilisim.net
						

Fikirlerinize ihtiyacım var

0 oy
345 kez görüntülendi
Bir kaç gündür siteme koymak için bir hotel yazılımı geliştiriyorum. Şuan test aşamasında. Bir kaç güne yayınlayacağım. Türü hotel yönetimi. Eski versiyonunda kullanıcı yetkilendirmeleri demo vs bir çok şey vardı doğal olarak kullanımı karışıktı. 2 Versiyon olarak çıkarmayı düşünüyorum. Basic ve Pro. Pro da kullanıcı yetkilendirmeleri gelişmiş raporlama aylık tablo görünümleri ( Durum Müşteri filtresi ) vs olacak. Doğal olarak demo olucak. Fakat basic sürümde herhangi bir süre özellik kısıtlaması yok. Modüller geliştirilebilir. Temel bilgileri tutuyor. istenildiği kadar Field eklenebilir.

Check in ( Hotele giriş yapılması )



 Check in Sayfası ( Giriş yapan müşterilerin kayıtlarının tutulması )



Check Out ( Müşterinin çıkış yapması )



Müşteri Sayfası



Rezervasyon sayfası



Odalar ve oda tanımlama



Doluluk grafik ( Değerler % cinsindendir )



İlk versiyonu

10, Ekim, 2015 Scripts kategorisinde Goksel_Gokce (96,900 puan) tarafından soruldu
Basic sürümü ücretsiz olacak, beğenen kullanıcılar Pro sürümüne yükseltme yapacak. Doğru anlamış mıyım?
Evet. ilk versiyonun kopyası yok elimde disk ile beraber gitti. Disk yandı. Kaç oldu demo isteniyor. Bende videoyu izleyin deyip geçiştiriyorum.
şuan isteyene linki vereceğim. Diğeride pro versiyon olacak videodaki gibi. Tabi demo yapmak aylık oda tabloları kullanıcı yetkilendirmelerinin kontrolu oldukça teferruatlı böylece zamanda kazanmış olucam. Ayrıca isteyende bir kaç field ekleyerek bölümleri geliştirebilir.
Görünüş olarak tam istediğim gibi olmadı. Özellik olarak tatminkar.

1 cevap

+1 oy

Hocam böyle bir yazılımda fikir vermek haddimize değil ancak önceki sürümde doluluğu gösterdiğiniz arayüz çok iyiymiş (sanırım yavaşlatma sorunu yüzünden kullanmadınız... videoda 4.20'den itibaren)  Bir de FM öğrenme maksadıyla Udemy'den satın aldığım bir video ders vardı,orada anlatılan yazılımda bir Otel Rezervasyon çalışmasıydı..Belki küçük ayrıntılar anlamında fikir verebilir..Buradan indirilebilir.

12, Ekim, 2015 Şemsi Saracoğlu (133,940 puan) tarafından cevaplandı
...