FilemakerTurk, AYS Bilişim ve Beyaz Net tarafından desteklenmektedir.
Filemaker Danışmanınız
AYS Bilişim
Mehmet KAYA
 0532 231 07 27
 0216 318 55 80
 mkaya@aysbilisim.net
						

Android uygulama geliştirme

+1 oy
550 kez görüntülendi
bu "http://ai2.appinventor.mit.edu/" yöntemle android uygulamalar yapıp filemaker dosyalarındaki bilgileri işleyebilir miyiz?
11, Kasım, 2016 Web Publishing kategorisinde serkanbayrak (40,250 puan) tarafından soruldu

2 Cevaplar

+2 oy
Android için uygulama geliştirme ve database kullanma durumunda iseniz FileMaker, WebDirect dışında işinize yaramayacaktır.Nacizane tavsiyem Android Studio ve SQLite'a bir şekilde başlayın ve pes etmeyin..Ben geçen hafta ilk apk dosyamı derledim,...Zorlayınca oluyor...  :)
11, Kasım, 2016 Şemsi Saracoğlu (133,920 puan) tarafından cevaplandı
11, Kasım, 2016 Şemsi Saracoğlu tarafından düzenlendi
Bu arada belirteyim,appinventor,flexcode vb uygulamalarda evet birçok kolaylık var ancak gerçek bir geliştirici olma yolunda,ne yaptığınızı anlama açısından yeterli sayılmazlar.Ancak yinede sizi hedefe ulaştıracaksa deneyin tabii ki..
+1 oy

Konu FileMaker ise.  :))

11, Kasım, 2016 Optisyen (56,470 puan) tarafından cevaplandı
Elma androidden güzelde hocam elmanın parasıda güzel :), o yüzden insanlar çözümü androidde arayabiliyorlar.Bugün 150 TL ye androidli orta düzey bir tablet alıp çalıştırabilir vatandaş ama ipad alması için baya para dökmesi lazım.
Haklısın Hocam , ama iPadde FM Go ile çalışmayı bi görse müşteri ne yapar yapar iPad parası denkleşir be Hocam. Harika bir olay. :)
Haklısın kardeş, stabil çalışması FM GO ile oldukça iyi ama eğer projede çok sayıda cihaz kullanılacaksa o zaman mecbur android olur.Ben bir proje yapmıştım adamlar 80 tane IPAD aldılar, o cihazlar için yaptık programı.Ama çoğu kişi işin para kısmını düşünecektir.codeweavers.com bu site nin bir çalışması olucaktı androidde windows programı çalıştırmak için ama ne aşamada bilmiyorum.
...